2013. március 16., szombat

Részegen ki visz majd haza?

Hasznos szolgáltatás a sofőrsegély intézménye. Ha a család felnőtt tagjai alkoholt terveznek fogyasztani valamilyen rendezvényen vagy vendégségben, kevesebbe kerül odaautózni és sofőrt hívni, mint oda-vissza taxival menni. Ha kicsik a gyerekek és biztonsági ülésre van még szükség, akkor pláne indokolt, hogy saját gépkocsival utazzunk. Nyílván most azokról az esetekről beszélek, amikor a tömegközlekedés nehézkes, vagy várhatóan későn és fáradtan indul haza a különítmény. Vagy öt éve ajánlottak barátaim egy tisztán hölgyekből álló sofőrcsapatot, akik néhány egyszerű jellemzőjükkel tettek törzsutasukká:

1. mindig felveszik a telefont
2. az általuk vállalt időn belül meg is jelennek (átlagosan háromnegyed óra)
3. táblázat alapján, fix díjakkal dolgoznak, nincsenek meglepetések
4. a sofőrök jól vezetnek

Tegnap hazafelé az úton elbeszélgettünk Veress Ildikóval, a Vénusz Sofőrsegély tulajdonosával arról, hogy miként alakult a vállalkozás története. 2002-ben alapította meg a céget, előtte egy hasonló szolgáltatónál dolgozott, de egy kéthetes külföldi utazás után hazatérve a főnöke felszívódott. Úgy döntött, saját kezébe veszi a sorsát. Az első öt évben minden nap saját maga is dolgozott, még szabadságra se ment. Mára számos sofőrt mozgatnak, és saját gyermekei is részt vesznek a családi vállalkozásban. A cég megerősödött és jó nevet szerzett magának Budapesten és agglomerációjában.

Elég nagy bizadalom kell ahhoz, hogy az ember egy idegen kezébe tegye autóját, saját maga és családja épségét. Ezt csak átlátható, kiszámítható és megbízható szolgáltatással lehet elérni, és ezt hosszú távon fent kell tudni tartani. Előre közölni kell, mire számíthatsz, aztán annak megfelelően szükséges eljárni. Mindegy igazából, milyen iparágban utazik valaki.

Lehet utána csinálni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése